Social Image Fallback

BEL/MAIL ONS VOOR EEN LIGPLAATS OF MEER INFO!

Hiswa Golden Anchors Blauwe vlag

Jachthavens in Nederland

Op zoek naar een moderne jachthaven in Nederland? Onze Thuishavens vindt u in Bruinisse, Naarden en Almere en zijn meer dan alleen een vertrekpunt. Op onze full-service jachthavens bent u verzekerd van uitstekende faciliteiten zoals luxe steigers, modern sanitair, uitstekende horeca en een deskundig team dat er alles aan doet om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Alle drie onze havens hebben een eigen identiteit en unieke omgeving om van te genieten.

Welkom Thuis!

 

Jachthaven Bruinisse

Als u op deze familiehaven komt ervaart u direct het Zeeuwse vakantiegevoel: het Zilte Genieten noemen men dat in Zeeland. Prachtig gesitueerd aan de Grevelingen is dit het ideale vertrekpunt voor diverse vaartochten. De haven bechikt over veel luxe voorzieningen zoals prachtige badhuizen, moderne zijsteigers en een zwembad voor de kinderen. De lezers van het toonaangevende blad Zeilen kozen deze haven zelfs tot leukste kinderhaven van Zeeland. Hier is elke dag een vakantiedag! 


 

Jachthaven Naarden

Direct aan de uitvalswegen (A1) van Amsterdam en het Gooi ligt dit charmante havenpark. Perfect bereikbaar en de ideale plek om te genieten van intieme rust, ruimte en comfort. Vanuit de haven vaart u direct het Gooimeer op, dat aansluit op het Rand- en het IJ- en Markermeer. Ook qua horeca zal het u in Jachthaven Naarden aan niets ontbreken; start uw dag met een heerlijk ontbijtje van Dock Franse en sluit af met een borrel of diner op het zonnige terras van restaurant PorterHouse. Voor de kinderen is er een moderne speeltuin en zwembad om te ravotten. Vanuit deze haven vaart u direct het Gooimeer op, dat aansluit op het Rand- en het IJ- en Markermeer.


Marina Muiderzand

Deze dynamische haven is letterlijk het centrum van de watersport in Nederland. Op slechts een half uur van Amsterdam is dit een uitstekende uitvalsbasis voor de sportieve watersportliefhebber. Het IJmeer, Markrmeer en IJsselmeer zijn allemaal goed bereikbare vaargebieden vanaf de jachthaven. Deze moderne haven is bijzonder geschikt voor grote zeiljachten en motorboten. Bovendien vindt u hier maar liefst 14 bedrijven die alles bieden voor u en uw boot. De prachtige locatie wordt versterkt door Strandbad Duin, een heerlijke plek aan het water om te relaxen en te spelen in de zon.

Delen