Social Image Fallback

BEL/MAIL ONS VOOR EEN LIGPLAATS OF MEER INFO!

Hiswa Golden Anchors Blauwe vlag

Welkom thuis!

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op onze drie moderne jachthavens gelegen aan prachtige vaargebieden in Nederland. Thuiskomen bij Marina Muiderzand, Jachthaven Naarden of Bruinisse betekent genieten, ontspannen en plezier voor u en iedereen die van het water houdt.

Ligplaats aanvragen

Elke haven heeft zijn eigen identiteit, maar u bent op alle drie de Thuishavens verzekerd van uitstekende faciliteiten zoals modern sanitair, luxe steigers, winterstalling, uitstekende horeca en een professioneel team om u van alle gemakken te voorzien.

Onze Thuishavens zijn meer dan alleen een vertrekpunt. Het zijn plekken waar u zich thuis voelt en mooie herinneringen maakt.

Voordelen voor vaste gasten

U kunt op alle drie de Thuishavens gebruikmaken van uitstekende faciliteiten en voorzieningen, maar onze vaste gasten bieden we graag meer:

  • Gratis overnachtingen op de andere Thuishavens
  • Korting bij de horeca
  • Korting op brandstof
  • Korting op accommodaties

Vrijheid betekent flexibiliteit

Mensen met een boot houden van vrijheid. U wilt de haven uitvaren, een heerlijke tijd op het water hebben en dan thuiskomen op een plek waar dat gevoel van vrijheid gewoon doorgaat. Bij Thuishavens bieden we u die ruimte graag, mét uitstekende faciliteiten.

Bij ons bepaalt u zelf wanneer u komt en hoe lang u wilt blijven. U kunt kiezen uit verschillende flexibele vormen: een jaar, een zomerseizoen (5-7 maanden), een zomerdeal (3 maanden), een maand of zelfs een dag.

  • Een jaar- en seizoencontract kan élk moment van het jaar ingaan op de 1e van de maand.
  • Een jaar- en seizoencontract is na het eerste jaar per maand opzegbaar.
  • U kunt maandelijks betalen.

Ga naar Bruinisse

 

Ga naar Naarden

 

Ga naar Muiderzand

Delen